Известният руски астролог Павел Глоба изследва звездното небе и разположението на

...
Известният руски астролог Павел Глоба изследва звездното небе и разположението на
Коментари Харесай

Водещ астролог: Животът на 3 зодии се преобръща до дни

Известният съветски астролог Павел Глоба изследва звездното небе и разположението на планетите и разкри пред феновете на хороскопите какво тъкмо чака всеки знак от зодиакалния кръг през идващия месец. 

Да има вяра или не на предписанията на експерта - всеки взема решение самичък.  По думите му, през април представителите на три зодии ще се сблъскат с много компликации по пътя си и ще се наложи да положат доста старания, с цел да разрешат проблемите си. Други две пък ще жънат триумфи във всички сфери, а парите ще се сипят над главите им като пролетен дъжд. 

Ето какво са подготвили звездите за всеки един от зодиакалните знаци през април: 

Овен

Пред вас ще се открият обещаващи вероятности за реализация като креативна персона. Ще попаднете в нова действителност, където парите безусловно ще се сипят от небето. Краят на месеца ще бъде изключително печеливш. Добре е да слушате околните си и да не спорите за дреболии. В работата би трябвало да се концентрирайте върху главното, а ненужните неща да оставите встрани. Мъжете могат да бъдат помолени за помощ от родственици. Не им отхвърляйте! Вашата поддръжка ще бъде оценена. Жените е добре да трансформират малко имиджа си напролет. Но за нови запознанства още не му е пристигнало времето.

Телец

За Телците април ще бъде под напрежение във всяко едно отношение. Няма да имате и минутка успокоение. Ако желаете да планирате почивка или занимателен уикенд с другари, го отложете за по-добри времена. Очакват се и позитивни моменти. Самотните представители на знака например ще получат превъзходен късмет да стартират нова връзка.

Близнаци

Ще се наложи да окажете надеждна поддръжка за околните си, изключително на по-възрастните членове на фамилията. Не им отхвърляйте помощта си.  Проблемите ще могат да бъдат решени единствено със взаимни старания.

Рак

Този месец ще бъде повече от необикновен. Може дори да разчитате на нови запознанства и дребни сантиментални романси. В останалите области на живота не търсете външна помощ. Вероятността от финансови проблеми е висока, само че те ще бъдат сполучливо позволени към последната декада на месеца. 

Лъв

Ако  шефовете считат да ви изпращат в командировка или се появи опция да отидете на странствуване, не би трябвало да отказвате. Запознанствата, направени по време на пътуването, ще ви бъдат доста потребни в бъдеще. Не би трябвало да се страхувате от неуспех. Трудните обстановки ще се позволяват съвсем от единствено себе си.

Дева

Април ще е противоречив месец. Ще би трябвало да съчетаете персоналните ползи и стремежи с желанията на другите. Може да планирате отмора, само че е по-добре да не напускате града. Не е изключено да се появят каузи, които да изискват присъединяване ви.

Везни

Везните би трябвало трезво да преценяват опциите си. Този месец ще бъде изключително сполучлив за тези, които професионално се занимават с творчество. Пролетта безусловно ще ги въодушеви за нови инициативи. Всички останали би трябвало да са приготвят за конфликтни обстановки. 

Скорпион

През април може да се сблъскате с проблеми в фамилията. Възможни са спорове на финансова или битова основа. Ако сътрудникът ви откаже да поеме домашните си задължения или стартира да икономисва, свадите няма да могат да бъдат избегнати. Много е евентуално най-сетне да ви върнат огромен дълг, който към този момент не се надявате да получите.

Стрелец

През идващия месец е по-добре да се концентрирайте върху осъществяването на работните си отговорности. Няма да имате никакво време за отмора, тъй като ще трябва да се справите с голям брой каузи, документи и задания. Глоба поучава да не забравяте и за съществуващите си задължения, които ще се наложи най-сетне да върнете. Между другото, не всички от тях са свързани с финанси. Незавършени документи, неспазени обещания – всичко това има значение.

Козирог

Април за Козирозите ще бъде постоянен и постоянен, без изненади. Ето за какво няма смисъл да вършат грандиозни проекти за месеца. Звездите споделят, че би било по-правилно да преживеят спокойния интервал и да плуват по течението.

Водолей

С представителите на тази зодия няма да скучаете, само че те ще би трябвало да се научат да поемат отговорност. През този месец фамилията би трябвало да е на напред във времето, а не работата и другарствата.

Риби

Представителите на този воден знак най-сетне ще усетят мир и естетика. Животът им ще тече като спокойна река, а в края на месеца ги чакат доста приятни събития и срещи. Работата и близките ще им подарят доста благополучие. Звездите предизвестяват за спор с сътрудник, от който ще излязат като победител. През април ще трябва да са по-инициативни и дейни. Може да създадат ремонт в жилището или да се срещнат с нови хора, написа " Блиц ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР